Menu
Menu

Mobiliteitsverzekering

Uw bedrijf groeit en evolueert. Het is duidelijk dat het aantal voertuigen toeneemt en dat dit een belangrijk en strategisch element in uw organisatie vormt. Met de diensten van AVESTA vergemakkelijken en personaliseren wij het beheer van uw wagenpark met onze mobiliteitsverzekering.

Schade aan eigendommen dekt

Deze garantie, ook bekend als Omnium, is bedoeld om materiële schade aan uw voertuig te dekken.
Afhankelijk van de gekozen opties worden de volgende risico's gedekt:

- Het vuur;
- Diefstal van het voertuig;
- Glasbreuk;
- De krachten van de natuur;
- Een dier slaan.
- Schadedekking, die u dekt tegen alle schade aan uw voertuig, inclusief vandalisme en opzettelijke daden van derden.

Wettelijke aansprakelijkheid

Het is wettelijk verplicht dat alle voertuigen die in België op de weg worden gebracht, verzekerd zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. Dit geldt voor de auto's, bestelwagens, vrachtwagens, machines en motoren van uw bedrijf die op de openbare weg worden gebruikt.
Deze verzekering dekt de schade die een van uw voertuigen aan derden kan veroorzaken. Dit omvat lichamelijke, materiële en morele schade als gevolg van een verkeersongeval.
Met de analyse en het aanbod van AVESTA kunt u ook schadegevallen dekken tussen twee voertuigen van hetzelfde wagenpark, die normaal gesproken zijn uitgesloten van de gebruikelijke dekking.

Aanvullende garanties

De dekkingen met betrekking tot de burgerlijke aansprakelijkheid en het omnium zijn :

- Rechtsbijstandverzekering die de juridische kosten dekt bij een ongeval met een buitenlander of bij onenigheid tussen partijen;
- De bijstandsgarantie, die de pechkosten dekt;
- De waarborg "bestuurder", die lichamelijk letsel dekt bij een ongeval (andere inzittenden zijn automatisch gedekt).

De omnium missie

De dienstreisverzekering dekt het persoonlijke voertuig van een werknemer wanneer deze voor rekening van de werkgever reist (behalve op weg naar het werk tijdens de normale werkuren van de werknemer). Dit voorkomt discussie met uw werknemer in geval van een ongeval tijdens een gevraagde reis.
AVESTA Insurance & Risk Solutions biedt u een audit aan om u de oplossingen voor te stellen die het best aan uw behoeften beantwoorden en uw kosten verminderen.

Een specifiek verzoek?

Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren.
crossmenu
NL