Menu
Menu

Verzekering voor uw eigendom

Materiële investeringen zijn essentieel om uw bedrijf te ontwikkelen en succesvol te maken. AVESTA Insurance & Risk Solutions biedt u een vastgoedverzekering op maat aan, zodat u met een gerust hart kunt werken.

Brandverzekering - bijzondere risico's

Het verzekeren van uw installaties is essentieel om de werktuigen te beschermen waarmee u kunt werken. Bij Speciale Risico's kunt u de dekking op maat kiezen die uw bedrijf nodig heeft. De analyse van de te dekken elementen wordt bestudeerd in functie van de activiteit, het kapitaal, het preventieniveau en de strategie van de onderneming. AVESTA Insurance & Risk Solutions helpt u bij het opstellen van het verzekeringsprogramma. Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen en opvolgen van het preventieplan en bij het bepalen van strategieën om het risico op verlies zoveel mogelijk te beperken. Wij kunnen u ook adviseren bij de studie van uw investeringsprojecten, zodat u ze kunt beschermen en verzekeren tegen de beste voorwaarden wanneer het moment daar is.

Bedrijfsschadeverzekering

Deze dekking kan worden gekoppeld aan al uw verzekeringen voor materiële schade (brand, machinebreuk, allriskterrein, enz.). Hiermee kunt u uw verlies aan brutomarge dekken in geval van een gedekt materieel verlies. Het doel is u terug te brengen in de financiële situatie waarin u zich zonder het verlies zou bevinden. Het is echt de levensverzekering van uw bedrijf.
Na de controle door AVESTA Insurance bepalen we samen met u de omvang van de dekking en de te voorziene uitbreidingen. Zo kunt u de juiste premie betalen voor de risico's die u loopt.

Machinebreukverzekering

Sommige activiteiten vereisen specifieke, relatief dure machines of apparatuur die kapot kunnen gaan of verkeerd worden gebruikt. Met de machinebreukdekking kunt u strategische machines dekken, zowel stationaire als transport- en bouwmachines. Deze verzekering kan worden afgesloten op basis van "alle risico's" en omvat dus een optimale dekking.

Elektronische omniumverzekering

Een uitgebreide elektronische dekking kan zeer belangrijk zijn om vaste of draagbare computers en precisiemachines of -apparatuur in uw gebouw te dekken. Mobiele apparatuur is overal ter wereld gedekt! Deze dekking omvat de klassieke panne maar ook de breuk door een val, een bedieningsfout of een diefstal.

Terrorismeverzekering

In het bijzonder risico is terrorisme niet automatisch gedekt zoals wettelijk in het eenvoudig risico. Daarom kan een terrorismeverzekering worden afgesloten die materiële schade als gevolg van een met terrorisme verband houdende gebeurtenis dekt (lichamelijke schade is wettelijk gedekt in de dekking arbeidsongevallen en ziekenhuisopname). Het is ook mogelijk een verzekering af te sluiten ter dekking van financiële schade als gevolg van een terroristisch incident. AVESTA staat ter beschikking om u de verschillende formules en oplossingen toe te lichten.

Een specifiek verzoek?

Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren.
crossmenu
NL