Menu
Menu

Transportverzekering

CMR verzekering

Bij het vervoer van goederen over de weg voor derden is de vervoerder verantwoordelijk voor de aan hem toevertrouwde goederen. Deze aansprakelijkheid kan grote financiële gevolgen hebben als hij voor deze diensten niet naar behoren verzekerd is.
Met de CMR-dekking (ook "Beroepsaansprakelijkheid van de wegvervoerder" genoemd) verzekert de vervoerder de financiële gevolgen die hij zal moeten vergoeden in geval van beschadiging of verlies van de vervoerde goederen voor zijn opdrachtgever, alsook in geval van vertraging in de aflevering, overeenkomstig de CMR-wetgeving.

Vrachtverzekering

Een goederenverzekering beschermt u als importeur of exporteur van goederen en koopwaar (van grondstoffen tot afgewerkte producten) die overal ter wereld worden vervoerd, ongeacht het gebruikte vervoermiddel.
Of het nu gaat om een specifiek transport of om een abonnementspolis, AVESTA Insurance & Risk Solutions biedt u een dekking op maat, aangepast aan uw behoeften, hetzij in "All Risks"-formule, hetzij in beperkte formule.

Transportverzekering voor eigen rekening

Bedrijfsvoertuigen zijn vaak geladen met waardevolle goederen. Het doel van een transportverzekering voor eigen rekening is het dekken van ongevallen en/of diefstal van de vervoerde inhoud.
Het aanbod van AVESTA Insurance & Risk Solutions is gericht op auto's, bestelwagens, vrachtwagens <12T en ook op de inhoud van aanhangwagens die aan verzekerde voertuigen zijn gekoppeld.

Een specifiek verzoek?

Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren.
crossmenu
NL